Avaliações de Meat the Greek Amersfoort

Avaliações recentes

5.0
Petra Berrens
16 setembro 2022

Wij hadden taste of Greece en dat was het ook. Ik heb een aantal jaren in Griekenland gewerkt en de smaken waren perfect! We hebben genoten.

Eloy
18 agosto 2022

Altijd goede kwaliteit, heerlijke gyros en op tijd bezorgd!

A
9 agosto 2022
Jan Ceelen
8 agosto 2022

Zeer vriendelijke bediening, heerlijke gyros en tzatziki, de friet was wat slap, maar ga zeker terug en zal dan wat knappigere friet vragen 😅.

C Van de Reep
5 agosto 2022

Wel jammer dat je de bezorging niet kunt volgen.

Marco
27 julho 2022

Gyros schotel besteld, maar aardappel in plaats van frites. Gekregen: gyros, rijst(?), 2x aardappels, géén tzaziki, géén salade. Oftewel een compleet verkeerde bestelling. Alleen de aardappel was goed (2x). De gyros was overigens wel lekker.

Angèle van de Wolfshaar
25 julho 2022

Super snel bezorgd & zoals gewoonlijk smaakte het weer heerlijk!

Maarten
18 julho 2022
J.R.Y
1 julho 2022

Fantastische kip gyros! Bezorging altijd keurig op tijd.

Jolien
6 maio 2022

Het eten was er lekker snel en ook nog van goede kwaliteit! Kortom top!

Massar
2 maio 2022
Anoniem
1 maio 2022

Genoten van alle lekkere warme en koude mezes. Top!

Herman
16 abril 2022

te laat

Jordy
26 março 2022

Heerlijk eten, de aardappelen zijn een leuke toevoeging aan het menu. Maar ik kreeg ander drinken dan ik had besteld.

Joris Wevers
24 março 2022

Was weer erg lekker

Marianne
20 março 2022

Heerlijk gegeten, perfect op tijd❣️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Els
19 março 2022

Keurig gebeld dat het eten iets later zou komen, dat viel uiteindelijk reuze mee. We hadden het menu voor 2 personen. Super handig is serveerschalen geleverd. Het eten was heerlijk, leuk om alle smaken zo te kunnen proeven. En ruim voldoende voor twee. Aanrader!

Tom
18 março 2022

Snel bezorgt eten was nog goed warm. Portie was groot en het was smullen!

Victor Woning
14 março 2022

Briljant gegeten, super snelle en aardige bezorger.

Gaby
14 março 2022

Het eten van Meet the Greek is altijd een feest! Heerlijk! Wat mij betreft de beste Griek van Amersfoort

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monika
12 março 2022

Heerlijk eten en netjes afgeleverd. Aanrader.

Floor
6 março 2022

Volgens de website zou het eten rond 18.20 uur bezorgd worden. Om 18.40 uur gebeld om te vragen waar ons eten bleef. Geen excuses door de medewerker, slechts de opmerking dat er bij hun een andere tijd in het systeem stond en de mededeling dat de bezorger over 5 minuten zou vertrekken. Om 19.00 uur nog steeds geen eten, wederom gebeld. Krijg ditmaal een manager of iets dergelijks aan te telefoon die wel excuses aanbied en het voorstel doet dat ik voor het bedrag van de bestelling nogmaals een bestelling mag plaatsen als ik de volgende dag daarover terugbel. Als het eten er uiteindelijk is, is het nog wel warm en kwalitatief lekker.

martin
28 fevereiro 2022

erg lekker, en volgens tijd afspraak geleverd.

LZ
18 fevereiro 2022

Snel en lekker!

Yvonne
17 fevereiro 2022

De bestelling werd ruim voor de geplande en per e-mail bevestigde tijd bezorgd (30 minuten eerder). Weet niet of dit positief is. Wij bestellen vaker bij Meat the Greek en opvallend is dat de inhoud en samenstelling steeds wisselt. Bij de vorige bestelling werd de bestelde Tzaziki bezorgd mét stokbrood, dit keer weer zonder stokbrood. Ook het recept van bijvoorbeeld Moussaka wisselt. Zo weet je niet wat je kunt verwachten. Friet bestellen we sowieso niet meer, is helemaal slap bij aankomst.

Hannekr
15 fevereiro 2022

Vlees en salade smaakten goed! Frites leken niet lang genoeg gebakken en waren slap helaas. Vlotte bezorging.

Chantal Baijens
15 fevereiro 2022

Vlees is heerlijk, patat was koud ( was overigens de eerste keer). Rijst en aardappels hoefde voor mij niet.

Houtveen
13 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Alles was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anne-Beth
5 fevereiro 2022

Superlekker

Robby
31 janeiro 2022
Van t Hul
30 janeiro 2022

Was weer heerlijk en authentiek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonepouse
24 janeiro 2022

Heel lekker. Frites steen koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janine
21 janeiro 2022

Pitabroodjes gyros zijn echt een aanrader! Bezorging was top, 20 minuten eerder dan de verwachtte tijd. Heerlijk gegeten.

Margreet
19 janeiro 2022

Heerlijk, echt heel smakelijk ( je waant je even in Griekenland)

Jon Ruijmschoot
17 janeiro 2022

Twee opmerkingen. De bestelling kwam een half uur later. Niet echt een probleem. Hoofdmaaltijd in niet recyclebaar materiaal. Dat kan beter. Dus twee sterretjes eraf. Verder ws de maaltijd heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pwe
16 janeiro 2022

Eten was erg lekker maar het duurde wel erg lang voordat het bezorgd werd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luuk de Jong
15 janeiro 2022

Als ik voor 26 Euro bestel en er 14 km voor rijdt dan verwacht ik niet een zakje van zo'n 800 gram, dan verwacht ik samen lekker te kunnen eten. De moussaka was gewoon een klein stukje en dat voor 18,50 ! Kijk het is eten ophalen - niet bij jullie aan tafel zitten, dus verander de prijs of stop meer in die bak is mijn tip. luuk@deltad.nl Je hoeft deze beoordeling niet online te zetten hoor het lijkt me momenteel al zwaar genoeg, succes.

van Dijk
10 janeiro 2022

Het eten was van goede kwaliteit en nog erg warm.

Griffioen
9 janeiro 2022

Vanavond hebben wij de extra lange schoolvakantie van de jongens (13 en 10) afgesloten met een Griekse eetavond. We hebben genoten van het heerlijke eten en waren verrast over de enorme grote hoeveelheid. Het leek net of we weer even terug waren op de Griekse eilanden. Onze jongens willen zeker nog een keer bij jullie eten bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
8 janeiro 2022

Prima op tijd bezorgd en lekker gegeten.

Francine
8 janeiro 2022

We hadden het taste Greece menu. Was heerlijk!

Estefani
7 janeiro 2022

Eten was heerlijk! Vol smaak en de pita’s waren verrukkelijk! Misschien wel overgaan naar verse friet?

Barry
6 janeiro 2022

Zeer smakelijke en kwalitatieve gerechten (Stifado en Mixed grill). Grieks eten, zoals wij dat in Griekenland gewend zijn. Bezorgservice op tijd, gerechten waren nog lekker warm!

Herman
6 janeiro 2022

snelle levering, lekker, goede kwaliteit

Stef@nie
4 janeiro 2022

Heerlijk!👌🏼👍🏼

Bob Hertog
4 janeiro 2022

Ontzettend aardige bezorgster en heerlijk eten!

Rob Meijborg
3 janeiro 2022

Vlees was van een goede kwaliteit. Bij Giros schotel miste de patat. Bij de Mixed Grill miste de rijst. Dit is slechte service en reden om mogelijk niets meer te bestellen bij Meet The Greek. Je verwacht alles waarvoor je betaald hebt.

Jos Vlaar
3 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Myriam
3 janeiro 2022

Was heerlijk, maar de zatziki was wel erg weinig.Volgende keer anders maar extra bij bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smit
31 dezembro 2021

Moussaka erg weinig veel rijst bij de bestelling. Klein beetje tzatziki. Wel smaak vol.

Niek
28 dezembro 2021

Het eten werd precies op de minuut bezorgd! De patat was nog knapperig en was apart verpakt. Het bladerdeeg pakketje met feta en spinazie vonden we er onsmakelijk uitzien; plat en klef, maar smaakte desondanks nog goed. De Mixed Grill was heerlijk. Griekse muziek aan gezet en genoten van de maaltijd.

Bert Jan
28 dezembro 2021

Ik plaats nooit beoordelingen, maar omdat MTG het zo goed doet nu een keertje wel. Heerlijk eten, ruime porties en goed verpakt zodat het warm binnenkomt. Wij hebben genoten. Hier kun je gewoon niets op aan te merken hebben.

Cintia Godoy Vonk
27 dezembro 2021

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
27 dezembro 2021

Het eten was heerlijk maar de olijven die wwe besteld hebben zaten er niet bij en dat was jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vetter
27 dezembro 2021

Eten zou om 18uur gebracht worden vervolgens gebeld 18.30 was byna klaar werdt gezegd om 7 uur kwam het binnen wat blykt eten was lauw en koud het was slecht van kwaliteit ik had de kleinkinderen op bezoek en heb het maar opgewarmd in de magnetron kinderen zyn gauw tevreden ik vermoed dat de bezorger meerdere bestellingen rond brengt op zyn fietsje ik zou er niet gauw iets meer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna D.
26 dezembro 2021

Aanrader, de pita broodjes met vulling naar keuze (giros, bifteki of souvlaki spiesje) smaken naar meer en precies zoals in Griekenland. Grote portie/pita.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koos & Janneke
26 dezembro 2021

Geweldig!

Margret
23 dezembro 2021

precies op tijd. Echt beste Griek die ik ooit at: verse salade, goed bereid vlees. Lekkere Moussake. Alleen de grote witte bonen waren wat muffig als gerecht, maar voor herhaling vatbaar. Hele gezin (pubers) heeft gesmuld

Aloijs Nuijten
22 dezembro 2021

Amersfoort Bestelling was niet compleet

J.s
20 dezembro 2021

Lekker eten . Alleen misschien beter om de frietjes apart te verpakken en niet bij de pita in ,frietjes worden daar door snel slap en zacht. Voor de rest heerlijk!!

Danielle
12 dezembro 2021

Door een technische probleem in de keuken kwam het eten iets later. Waren hier netjes over geïnformeerd. Eten was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roel
12 dezembro 2021

Top service, snel klaar en heerlijk eten!

Rob
11 dezembro 2021

Het vlees smaakte heel goed. Bijgerechten zoals rijst, frites, groenten en sauzen waren prima. Alleen de gebakken aardappelen waren iets minder. We hadden 3 gerechten besteld voor 4 volwassenen en deze hoeveelheid klopte precies. Dus de porties ruim bemeten. Bezorger was precies op tijd en vriendelijk. Door de warmhoud tas was het eten nog goed heet, terwijl we in een buitenwijk wonen.

Ilan
10 dezembro 2021

De bezorging was supersnel, en het eten was erg lekker! Dank jullie wel!

Ton Groenhuizen
7 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Echter lastig vanuit de verpakking in een ovenschaal te doen. Misschien is alluminium handiger.

de Haan
6 dezembro 2021

De bestelling betreft 6 maaltijden. Bij bezorging bleek dat 1 van de 6 maaltijden niet geleverd was. Daarnaast ontbrak bij 3 van de gerechten de tzatziki. Na telefonische afstemming is het bedrag van de 6e maaltijd geretourneerd. Maar de nare ervaring blijft. Het geverde eten was overigens wel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W.p.
5 dezembro 2021

De fetasaus is zalig, kleine verbetering is om bij beide gerechten tzaziki te doen.

Wilco
3 dezembro 2021

Fijn dat ze ook weer op ons adres bezorgen. Was weer heerlijk.

Geke
29 novembro 2021
Van t Hul
28 novembro 2021

Erg lekker, echt Grieks daarom ook veel. Zeker nog een keer

Nasos
28 novembro 2021
Bert
25 novembro 2021

Goede kwaliteit en prima service!

LZ
22 novembro 2021

De gyrosschotel was weer heerlijk, maar (alweer!) was de bestelling niet compleet. Wel snel nageleverd, maar toch jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yara Peters
20 novembro 2021

Eten was heerlijk! Jammer dat onze bestelling niet compleet was maar na een telefoontje werd na ongeveer 20 minuten de rest nagebracht dus prima opgelost! 👍

Djurre van Floresteib
20 novembro 2021

De frietjes waren nog slapper dan gekookte spaghetti, de bifteki en varkenshaas was heel erg droog en helaas zat er zo weinig tzatziki bij dat je het onmogelijk was om het daarmee te eten. Het enige waar wel veel van was dat was de olijfolie in de salade. Mag duidelijk zijn dat ik hier niet meer ga bestellen.

A van Everdingen
15 novembro 2021

Het was heerlijk de gyros schotel

Edy duiveman
14 novembro 2021

Bij elke bestelling vraag ik of de patat beter doorgebakken kan worden, helaas wordt hier niets mee gedaan, en echt het is net zo slap als spaghetti! Goede patat zou het gerecht afmaken. En nee. Dat ligt niet aan de afstand en tijd die het bezorgen kost.

Hugo
1 novembro 2021

Beste pita gyros ooit. Andere gerechten zijn ook heerlijk, qua kruiden en smaak heel fijn. Ook lekker op tijd bezorgd en goed in communicatie.

Ιωάννης Πανωτουμιδης
25 outubro 2021

Νόστιμο !

TBerg
29 setembro 2021

Was een kwartiertje later dan afgesproken. Maar voor de rest: prima!

Joost de Jong
25 setembro 2021

Prima eten maar de temperatuur was onvoldoende.

Edy duiveman
25 setembro 2021

De gyros bestond uit veel zwarte rest stukjes zo klein dat je ze niet eens aan je vork kon prikken. De smaak was wel oké. De patat was wel iets beter doorgebroken dan de vorige keren. Ditgeheel kan echt veel beter.

Laura Bommezijn
12 setembro 2021

Was heerlijk en voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
7 setembro 2021
Marcel
4 setembro 2021

Mayonaise vergeten ,

Evelien
1 setembro 2021

Vond de mix grill weer tegenvallen. Dacht nog een keer proberen. Vind het duur voor de kwaliteit en hoeveelheid. Salade veel te zuur. Gyros vet, kip leek niet gekruid. Stukje varkensvlees ook niet mals meer en slecht gekruid. Nu krijg je in Griekenland bij de griekse snackbar ook die kwaliteit voor een stuk minder geld. Voor dit geld verwacht ik toch wat betere kwaliteit. Vond direct bij pallas bestellen vroeger echt stukken beter

Eloy
26 agosto 2021

Heerlijke gyrosschotel en keurig op tijd bezorgd!

Eline
16 agosto 2021

Gisteravond kip gyros en mixed grill 3 besteld bij Meat the Greek. Het vlees was erg lekker: mals, smaakvol, niet te zout, niet droog en perfecte hoeveelheid. De patat was nog krokant en de rijst was heerlijk gekruid. Wij gaan hier vaker bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remy
1 agosto 2021

Voorheen niet veel goede ervaringen met bezorgen van Grieks eten en ook nu niet denderend. Slappe friet en een beetje smakeloze rauwkost salade. Rest was oke. Wel heel fijn: kleine maat ijsbeker was niet op voorraad en wij kregen kosteloos de grote variant. Top!

Jef
31 julho 2021
Arnold Hulsman
30 julho 2021

Het was een heerlijke mixed grill en werd ook heel vlot bezorgd!

Coen Molenveld
28 julho 2021
Lot
25 julho 2021
Gaby
22 julho 2021

Het was wederom heerlijk!

wim
20 julho 2021

Hoeveelheid Zatziki sauce aan de magere kant... had wel iets meer mogen zijn

Joyce van der Weijden
18 julho 2021

Heel erg lekker! En bijna alles warm aangekomen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loeki
14 julho 2021

Ik was vandaag iets minder tevreden dan anders. De schotel was niet erg warm, en het bakje in de schotel was volgens mij ofwel niet goed meer. In elk geval niet echt eetbaar. Van de bestelling was om mij onduidelijke reden de extra portie tzaziki weggevallen.

Herman
10 julho 2021

het was heerlijk maar niet warm

Gert-Jan Hoitink
3 julho 2021

Er ging gisteravond iets helemaal mis. Het eten kwam een half uur te laat en de bestelde friet zat er niet bij. Bovendien heeft de bezorger die een half uur te laat was niet eens zijn excuses aangeboden. Ik heb telefonisch laten weten dat ik hier zeer ontevreden over was. Zoiets kan echt niet. Vervolgens is er een andere jongen gekomen om de friet alsnog te brengen. Hij heeft wel excuses aangeboden. Om het goed te maken zaten er ook twee lekkere Griekse desserts in. Dat is de reden om toch nog drie sterren te geven voor de bezorging. Wat mij betreft is deze zaak hiermee afgedaan. Echter, ik vertrouw erop dat dit niet nog een keer gebeurt.

Miriam
2 julho 2021

Eten was warm, lekker en op tijd bezorgd.

Jessica
28 junho 2021

Heerlijk vlees! Oven aardappels een droom. Erg lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
26 junho 2021
Sigrid
26 junho 2021

Heerlijke pita’s!!

C. V Dapperen
26 junho 2021

Ps: de frietjes bij pita broodje worden door de warmte slap. Kunt beter de frietjes achterwegen laten.

Monique
23 junho 2021

Kapsalon werd helaas geleverd zonder tzatziki en sambal. Smaak verder prima op orde

Chantal
22 junho 2021

Weinig friet, en de friet zat in de pita tussen het vlees waardoor deze helemaal zompig was. Extra tzatziki er bij bestellen want zit weinig op de pita.

Myriam
22 junho 2021

Was heerlijk, zoals het hoort te smaken maar was niet echt warm.Hele goede inpakkingsmaterialen.Zeker voor herhaling vatbaar.

Angela
21 junho 2021

Jammer dat je niet kunt kiezen voor frietjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P.
21 junho 2021

Prima bezorgd, lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemieke
20 junho 2021

Prima eten, jammer dat de patat niet meer warm was.

Charlie
20 junho 2021

Alles was heel erg lekker. We zouden afhalen, maar besloten ter plaatse te blijven eten. Dit was zo geregeld. Vriendelijk personeel & fijne sfeer.

Pim
12 junho 2021

Het vlees was net als altijd heerlijk, maar helaas ontbrak de rijst voor de tweepersoons schotel. Ook de bezorging liep ontzettend uit; om 6 uur besteld, gecommuniceerde bezorging zou zijn om 19.30. Uiteindelijk arriveerde het pas rond 20.10. Begrijp dat het druk is op de zaterdagavond, maar bijna 3 kwartier later dan de anderhalf uur die er al gepland stond zonder dat dat wordt doorgegeven is echt te veel.

Kees
9 junho 2021
Jan Kooning
7 junho 2021

Was goed. Maar van bij de bestelling gemaakte opmerking kwam niets terecht. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
6 junho 2021

Uitstekende kwaliteit, vers, goed bereid, goed verpakt. Gewoon alles goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C.v
1 junho 2021

Eten viel tegen dit keer alles zelfde smaak en rijst ipv friet bestel regelmatig maar dit was niet wat ik normaal gesproken gewend ben

Henri
31 maio 2021

Ondanks afstand (Leusden) op goede temperatuur en goede smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
30 maio 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten zoals altijd!

Betdie
28 maio 2021
Inna
28 maio 2021

Het was heerlijk. Als altijd. Bedankt.

Johan te Grotenhuis
27 maio 2021
Eloy
27 maio 2021

Heerlijke gyrosschotel en keurig op tijd bezorgd!

LZ
26 maio 2021

Het was weer heerlijk (en deze keer echt súpersnel!)

Rob Post
25 maio 2021
Heleen Bulthuis
24 maio 2021

Eten was prima van smaak, helaas wel koud. Waarschijnlijk is de bezorger lang onderweg geweest...

Ronny
24 maio 2021

De giros was heerlijk, goed en netjes verpakt. Frieten apart in bakjes. Door drukte duurde het langer dan verwacht maar de smaak/kwaliteit compenseerde dit ruim. Waarschijnlijk al opgemerkt maar geef t toch even aan; spelfout op de verpakking (tas) comford-comfort

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mulder
23 maio 2021

Uiteindelijk bijna 2 uur gewacht. Om 18.00 uur besteld en 19.50 bezorgd. Echt schandalig! En als je tussentijds belt, dat je al een tijd wacht, wordt je als zeikerd afgewimpeld en onbeschoft behandeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
23 maio 2021

Was smakelijk en genoeg Gaan we vaker doen 😋😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annet
23 maio 2021

Bezorging correct en precies op tijd. Het eten was heerlijk, alleen het koolslaatje was wat minder.

Pieter
22 maio 2021

We hadden de 2 persoons schotel genomen. Heerlijk gegeten, een aanrader! En ook snel bezorgd.

Anneke
22 maio 2021

Eten was prima, best veel. Hadden een voorgerecht en hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht ontbrsk de rijst. Smaken waren prima. Bezorging was zo snel als mogelijk, na bestellen werd de tijd aangegeven. Helaas kwam de bestelling toch 30 min later.

Fam mossing
22 maio 2021

Kwaliteit was super, bezorging was ook super. Wel waren de porties kleiner dan de vorige x...

JW
21 maio 2021

Super lekker. Heerlijke maaltijd, incl. rijst en salade.

Lydia
20 maio 2021

Weer heerlijk gegeten zoals altijd! Super bezorging!

Hella
20 maio 2021

Helaas niet tevreden, voorgerecht was verbrand, filodeeg was te hard geworden, vond het klein voor 7,25. De pita kip met friet was niet lekker, vet, niet heel warm, weinig smaak, ik heb alles weggegooid, teleurgesteld

Hugo
17 maio 2021

Heel lekker eten. Zou het spannend vinden als er meer opties op de kaart komen. Ook meer gezond culinair eten. Desalniettemin superlekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex van Nimwegen
17 maio 2021

Eten was heerlijk, warm en op tijd geleverd. Iedereen heeft lekker zitten smullen : kip gyros schotel, pita vegaburger, stifado (gestoofd vlees), witte bonen met tomatensaus, met spinazie gevulde deeghapjes., beide soorten salades, aardappelen uit de oven. Alles even lekker, goede porties ook!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Barry
16 maio 2021

Heerlijke gerechten, ogen zeer smaakvol en zijn dit ook. Twee puntjes van kritiek: - Er miste een gerecht bij de levering van de bestelling. Na telefoontje is deze echter binnen no-time nageleverd! - Wegwerp bestek meeleveren zou top zijn!

Joshua de Roos
14 maio 2021
Vincent
14 maio 2021
Marg
12 maio 2021

In hotel afgeleverd, keurig op tijd zelfs wat eerder en heerlijk eten

Dirk
10 maio 2021

Eten was optijd en nog super warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John tol
9 maio 2021

In 1 woord:voortreffelijk!we hebben er van genoten. Vriendelijke groet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
8 maio 2021

Eten ws goed, maar mag wat Griekser door meer lamsvleesschotels aan te bieden.

Ingrid Tieland
7 maio 2021

De kipgyros was niet warm erg lauw dit keer de frietjes daarentegen waren wel goed warm.

Joey
6 maio 2021

Heerlijk gegeten , goede service! Top

Ard
5 maio 2021

Vertrouwde kwaliteit

Kian
3 maio 2021

Heerlijk gegeten

Anja
3 maio 2021

Erg lekker gegeten. het eten was na afhalen nog goed warm en netjes verpakt. We hebben een heel lekker Grieks wijntje erbij gedronken dat we kochten bij het afhalen. Echt een aanrader!

Ron
2 maio 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging en vriendelijke mensen

Jaap van Gelder
1 maio 2021

De bezorging was keurig op tijd. De maaltijd was ook goed verpakt. De smaak was eveneens uitstekend. Wij waren zeer tevreden.

Beekelaar
28 abril 2021

Lekker eten, keurig op tijd!

Ingrid Tieland
28 abril 2021

Wij hebben heerlijk gesmuld van de gyros kip maaltijd.

Coen Molenveld
27 abril 2021

Superlekker gegeten. Eten was keurig op tijd, al met al zeer tevreden!

Marja
27 abril 2021

Hadden om 18:00 uur besteld en werd precies op tijd bezorgd. De mixed grill was super goed verpakt in 3vaks schaal en de frietjes zaten apart in papieren bakjes in een ander tasje. Zoals we gewend zijn bij de Pallas een ruime hoeveelheid eten! Deze keer was de varkenshaas wat aan de droge kant, maar de rest was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sterre
27 abril 2021

Gevraagd om bezorging om 18:00. Op het bonnetje stond ook 18:00 getypt/gedrukt als bezorgtijden maar er stond 19:00 geschreven bovenaan, het eten kwam uiteindelijk om 18:58.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aloijs
27 abril 2021

Vaak besteld, was altijd perfect, maar nu, nee, voorlopig geen Griek meer, ik vond het echt beneden de maat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem Jan
26 abril 2021

Snelle levering en superlekker.

S.Mol
26 abril 2021

Alles is in orde bevonden, we hebben heerlijk gegeten.

koster
22 abril 2021

patat mocht wat knapperiger, sla was wat verlept, vlees goed en ruime porties

S.D.
21 abril 2021

Echte griekse smaak. Heerlijk gegeten

J. van Dijk
21 abril 2021

De bestelling was te laat, dat was vervelend. De patat was helemaal koud en eten verder lauw, erg jammer want gek op Pallas Athene maar bezorgen slechte ervaring 😔

Anoniem
19 abril 2021

Het eten was ontzettend lekker. Goed warm tot heet bij de bezorging. Op tijd en absoluut voor herhaling vatbaar.

Koller
18 abril 2021

Perfecte service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram
18 abril 2021

In één woord PERFECT.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
18 abril 2021

Heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolien
18 abril 2021

Het eten was heerlijk. De levering was op tijd en werd netjes afgeleverd. Het eten was nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielse
17 abril 2021

Thuis uiteten. Heerlijk Grieks eten, nog op de goede temperatuur! Er was een nagerecht vergeten, dat werd snel nageleverd met een flesje lekkere wijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem
17 abril 2021

Heerlijke Pita Souvlaki!

Arno
16 abril 2021

De beste!

Schut
15 abril 2021

Verkeerde maaltijd bezorgd

van der Werf
15 abril 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Ron
14 abril 2021

Heerlijk eten, lekker warm en zoals afgesproken binnen half uur op tafel! Top👍👍👍

helma
11 abril 2021

het eten werd zelfs iets eerder bezorgd en was meer dan compleet en heerlijk!

Geke
10 abril 2021

Supersnelle en vriendelijke bezorging. En het eten was heerlijk!

Bart
10 abril 2021

Bezorging mooi op aangegeven tijd. Helaas was het eten op z’n best lauw. Had het idee dat het al even klaar had gestaan

Jelle Tilma
10 abril 2021
mir
8 abril 2021

Heerlijk gegeten! Snelle levering. Een aanrader!

Patricia
7 abril 2021

Het eten was echt heerlijk! Vriendelijke bezorger en netjes op tijd warm afgeleverd. Echt een aanrader!

van den Hoven
5 abril 2021

Het was aan de koude kant maar de smaak was goed de friet echter niet deze was taai en zacht dus niet knapperig zoals al met al niet wat we gewend zijn van Pallas Athene.Hopelijk de volgende keer beter en het liefst in het restaurant zelf. Met vriendelijke groeten. Gina en Gert

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jakob Melessen
5 abril 2021

Op tijd bezorgd. Kwaliteit eten prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Con
1 abril 2021

Heerlijk eten fijne service alles netjes en op tijd

Per
31 março 2021

Altijd lekker eten bij deze Griek

Elise
30 março 2021
Mimi
29 março 2021

Heerlijke Gyros schotel en Mixed Grill! Het eten was goed warm, fijn verpakt en smaakte heerlijk. De Gyros was ietsje aan de droge en zoute kant, maar dat is echt als we gaan muggenziften. Het pita broodje is een verhaal apart: geen enkel ander pita broodje dat je bestelt smaakt zo goed als die van Pallas Athene. Het is een zacht, smaakvol broodje met een mooie structuur en de smaak van de grill. Perfectie!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Doornenbal
28 março 2021

biertje was vergeten, na het bellen was het biertje er binnen 15 min met zelfs een extra biertje, dus prima opgelost. Eten was niet echt warm...

Anoniem
27 março 2021

Prima. Op tijd bezorgd. De bezorger hield netjes afstand.

hans
27 março 2021

wellicht zouden de patatjes wat droger kunnen. verder prima verzorgd , bezorgd en lekkerrr!!!

Piet
26 março 2021

Super lekkere lams koteletten

Anne Els
26 março 2021

Eten was heel lauw, waarschijnlijk doordat de bezorger 15 min later was ivm verkeerd genoteerd huisnummer. Jammer. Hoeveelheid eten was prima Gyros erg lekker,maar bijna koud Salade lekker Tzaziki lekker, maar weinig tov het vlees Patat slap en koud Alsnog lekker gegeten, we hadden ook flink trek, maar wel ruimte voor verbetering.

Ben van Dijk
24 março 2021

Heel goede maaltijd. Warm bezorgd en een goede hoeveelheid. - Ben -

Nienke
22 março 2021

Lekker eten, op tijd bezorgd. Prima

Dirk
20 março 2021
Lekker
20 março 2021
Lisette
14 março 2021

Voor de 2e keer bij deze Griek besteld en beide keren was het heerlijk! Goede kwaliteit en waar voor je geld!

vera
14 março 2021

lekkere gyrosschotel! de frietjes waren klef/lauw

Stephan
13 março 2021

Zeer verzorgde afhaalmaaltijd met 3 verschillende gerechten, die stipt op tijd gereed stond. Voor herhaling vatbaar! Er was even wat verwarring over de afhaallocatie t.g.v. de verbouwing, maar ook daar werden we uitstekend geholpen. We kijken uit naar het moment van heropening van de horeca om jullie nieuwe inrichting te bewonderen en gezellig te gaan eten.

Jordy
13 março 2021

Heerlijk, zoals we gewend zijn.

Bela
13 março 2021

Bezorging op gevraagd tijdstip, eten goed verpakt, ruime heerlijke porties op goede temperatuur. Zeker een aanrader!

Aron
13 março 2021

Het bestellen: soepel, duidelijk, top. Het bezorgen: zeer vriendelijk, gastvrij, top Het eten: heerlijk! Dank jullie wel voor het lekkere eten en de goede zorgen.

Nico
12 março 2021

Bezorging was prima. Kwaliteit Maar we meer verwacht dan we kregen. Kwaliteit was te vergelijken met de snackbar om de hoek. Was het geld niet waard ik er gewoon meer van verwacht als ik bij een restaurant bestel.

Bob Hertog
11 março 2021
Ard
10 março 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd. Restaurant maar snel weer open.

Henk de Ridder
10 março 2021

Was dik in orde!

Lieuwe Mulder
8 março 2021

Mix grill 3 was uitstekend! Spinazie kaasgebakje was droog en smaakte alsof die al een paar dagen oud was. Frietjes waren helaas al slap geworden. De extra geleverde baklava was een aangename verrassing!

Irma
8 março 2021

Super lekker gegeten. Een aanrader! Werd alleen 20 minuten later bezorgd dan afgesproken

Dick Verbeek
8 março 2021

Keurig op tijd en op temperatuur geleverd wat we besteld hadden. vervolgens erg smakelijk gegeten en dat alles voor een zeer redelijke prijs! De beleving is per definitie dan in het restaurant maar ik kan "Meat the Greek" zeker aan een ieder aanbevelen.

Leo
7 março 2021

Voor de tweede keer eten besteld bij Pallas Athene. Wederom geweldig gegeten. Uitstekende kwaliteit. Grote portie van de mixed grill. Ook de bezorging ruim op tijd door vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

HL
7 março 2021

Heerlijk eten. Op tijd geleverd. Patat helaas meer lauw dan warm. En mis de rode rijst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

AT
5 março 2021

Voor ons eerste keer hier. Prima eten, lekker warm en mooi op tijd bezorgd! Alleen jammer dat het caramelijs niet op voorraad was....

Nikki
4 março 2021

Altijd lekker!!

hans
4 março 2021

Prima, vriendelijk en optijd goed verpakt, lekker zoals we dat bij de Pallas gewend zijn

Bas
3 março 2021

Heerlijk eten, prima porties en (ondanks afstand) ook nog eens vlot bezorgd!

Marco
2 março 2021

Heerlijk gegeten, netjes op tijd gebracht 😁

J.
1 março 2021

Makkelijk bestellen, precies op tijd bezorgd, en het smaakt gewoon echt goed. Wij hadden een heel fijne en feestelijke avond.* *) Maar we kunnen niet wachten tot het restaurant weer open mag!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tessa
1 março 2021

Omdat het voor mijn verjaardag was kreeg ik heel attent een cadeau bij de bezorging. Bedankt! De levering was op tijd, de bezorger vriendelijk en het eten puur genieten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martine
28 fevereiro 2021

Al heel vaak besteld. Iedere keer weer heerlijk en meer dan voldoende. Bezorgen op tijd. Een aanrader!

MA
28 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten .. goede kwaliteit en goed bereid, niks op aan te merken. Alleen voor de prijs had het iets meer mogen zijn. Bezorging was ook netjes en op tijd!

Renee
28 fevereiro 2021

Heerlijke gerechten zoals altijd. De Souvlakischotel met kip was erg lekker. Idem voor de vegetarische stoofschotel. Tot de volgende keer.

Jansen
27 fevereiro 2021

Eten helaas niet meer warm en slap

Niels
27 fevereiro 2021

Flinke porties en erg lekker. Mixed grill en moussaka zijn erg goed!

Lisette
27 fevereiro 2021
ROb
27 fevereiro 2021

Lekker snel geleverd. Heerlijke maaltijd die ruim voldoende is en goed op tempetatuur is. Makkelijk de box waaruit de producten snel zelf te pakken zijn waarna de doos teruggegeven kon worden aan de bezorger.

Robin Peters
26 fevereiro 2021

Helaas kon de bezorger het adres niet makkelijk vinden waardoor we wat laat het eten kregen. Kan gebeuren. Eten was smakelijk maar de porties waren toch wel redelijk klein....dat zijn we in het restaurant beter gewend.

Wilma Biegstraaten
26 fevereiro 2021

Keurig op tijd ! Goed verpakt, dus op temperatuur. Heerlijk gegeten.

Margreet
26 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten en komen zeker terug - het stukje spanakopita erg smakelijk maar wel heel erg klein in verhouding tot de prijs

Liesbeth
25 fevereiro 2021

Het was heerlijk en bijna te veel! Nog lekker warm nadat het gebracht was.

Maar
24 fevereiro 2021
Jevgenia
24 fevereiro 2021
Mart en Hannie
23 fevereiro 2021

Superlekker eten, warm en precies waarop we gehoopt hadden. Heerlijk genoten. Tot de volgende keer!!!

Robert
23 fevereiro 2021
Jevgenia
23 fevereiro 2021
EA
23 fevereiro 2021

Bestelling en bezorging verliep heel soepel en keurig op tijd! Het eten was heerlijk en ruim voldoende, morgen ook nog een uitgebreide lunch.

Ha elbertsen
23 fevereiro 2021

Was heerlijk

Stok
22 fevereiro 2021

Veel zout in en op het eten, verder prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vliek
21 fevereiro 2021

Verrukkelijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dirk
21 fevereiro 2021
Vincent
21 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten en eten was precies op tijd wat aan werd gegeven in de bevestiging. Op de minuut. Helemaal too!

Sandra
18 fevereiro 2021

Mijn favo restaurant. Menu is wel wat kleiner dan voorheen, maar het was erg lekker. Alleen was de burger koud. Verder genoten van het heerlijke malse vlees.

Jolanda
17 fevereiro 2021

Heerlijke warme vis & pita Op tijd en prima op smaak Had gevraagd vis iets meer te kruiden en dat smaakte heerlijk Voor herhaling vatbaar !

Theo
17 fevereiro 2021

Perfect

NL
16 fevereiro 2021

optijd leveren en het eten in goede verpakking. Heerlijk gegeten. De gyros schotel is echt aan te raden

Kees
16 fevereiro 2021

Bestelling werd redelijk op tijd gebracht. Kwaliteit is uitstekend. Eten met elkaar is belangrijk. Jammer dat dan een menu vergeten was. Telefonisch contact lukte ook niet. Snel in de auto om het te halen. Dit ging prima. We kregen het menu snel mee met een flesje wijn. Goed opgelost, maar ja..het doel samen eten lukte dus niet. Verder zeker aan te bevelen, want het eten is lekker en mooi verpakte om e.e.a. Warm te houden.

Michel van Schaik
15 fevereiro 2021

Overzichtelijke site met ruim aanbod, redelijke prijzen, simpel te bestellen, mooi op tijd geleverd door vriendelijke bezorger, netjes verpakt, warm en nog erg lekker ook. Meer kun je je niet wensen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inna
15 fevereiro 2021

Het was lekker als altijd. Bedankt. Vers en goed. En ik geloof wij eten twee dagen van. Wij hadden voorgerechten en hoofdgerechten. Vlees is super lekker. Aanraden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther van Adelberg
15 fevereiro 2021

Het was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remi
15 fevereiro 2021

Gewoon goed en lekker. Afgehaalde menu’s goed verpakt en nog warm na 20 min in de auto. Afhaaltijd kwam overeen met eten wat nog niet op stond te wachten maar de laatste hand eraan werd gelegd

Alice Hagoort
14 fevereiro 2021

We hebben heerlijk gegeten 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
14 fevereiro 2021

Misschien iets meer patat. En in karton verpakken omdat de frites in het zakje nogal slap wordt door de condens? Verder was alles heerlijk en voldoende. En vriendelijk en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

kees
14 fevereiro 2021

Keurige bezorging volgens tijdsafspraak, met een vriendelijke bezorger. Ook het eten was erg lekker en voldoende. Alles voor herhaling vatbaar. Alleen de fles wijn van € 17,50 vond ik erg duur. Bij AH een zelfde fles voor € 4,99.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingeborg
14 fevereiro 2021

Hoewel smaak heerlijk was, echter min puntje de kip gyros was deels nog erg rauw, niet gaar helaas.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frederik
14 fevereiro 2021

Heel lekker, goed porties en heel effectief verpakt, waardoor het er goed uit blijft zien tijdens vervoer en goed warm aankomt.

M. Kooreman
14 fevereiro 2021
Fam Vos
13 fevereiro 2021

Eten was heerlijk! Frietjes waren wat slap. Maar we hebben gesmuld!

Sylvia
13 fevereiro 2021

Handige website en snelle service. Ook telefonisch goed bereikbaar. Eten werd zelfs in Soest bezorgd! Eten heerlijk

W.J. Woltjer
13 fevereiro 2021

Erg zwart vlees vooral hetgehakt en de kipspies. Jammer.

Jeffrey
12 fevereiro 2021

Ipv het vegatarisch gerecht kregen we gehaktballetjes. Mixed grill was goed maar dan geven we toch maar 1 ster!

Marvin
12 fevereiro 2021

Heerlijk eten (en drinken) en mooi op tijd!

Herman
10 fevereiro 2021

altijd lekker en punctueel bezorgd

Eric Bax
10 fevereiro 2021

Eten was uitstekend! Erg lekker, wel was het eten niet heet maar logisch ook met de koude temperaturen buiten. Vriendelijke bezorger! Met een grote lach kwam hij mijn eten bezorgen! Kortom heerlijk gegeten! Ik bestel snel weer!!

Jakob Melessen
7 fevereiro 2021

Was weer uitstekend. Nog lekker warm en heel smaakvol.

Rosa
5 fevereiro 2021

Snelle bezorging en lekker eten!

Jantine
3 fevereiro 2021

Heerlijke Souvlaki kip. Lekker kruidig brood en malse kip. Goede portie!

Margriet
3 fevereiro 2021

Het eten was heerlijk, 1 puntje, het vlees mocht iets warmer zijn.

Gerard van Amerongen
2 fevereiro 2021

Eten was heerlijk en voldoende

marijk